призупинення руху фото

Вінниця в очікуванні транспортних корків: рух в бік Київського мосту перекриють на 19 днів

13 червня 2017, 19:22

Відзавтра рух Київським мостом буде повністю припинено

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінниця в очікуванні транспортних корків: рух в бік Київського мосту перекриють на 19 днів

  адміністратор   Коментарі


Відзавтра рух Київським мостом буде повністю припинено. Раніше рух було обмежено, тому через Південний Буг вулицею Чорновола рухався громадський транспорт, та спецавтомобілі екстрених служб. Однак, відтепер до 2 липня вони будуть змушені рухатися через Центральний міст. Про це кореспондент Vlasno.info повідомляє, посилаючись на статтю Myvin.com.ua.

За 19 діб, на які перекриють Київський міст, підрядна організація, що здійснює реконструкцію, має в повному обсязі провести роботи по переносу усіх інженерних комунікацій по другій половині мосту. Цей період обрано тому, що на нього припадає сезон відпусток, під час якого багато людей їдуть з міста. Про це йшлось сьогодні під час брифінгу, який відбувся в середу у міській раді.

— Роботи з переносу мереж першої половині мостової споруди тривали досить довго — фактично два місяці, — наголосив в.о. директора департаменту капітального будівництва Ігор Кравець. — Зараз підрядник зобов'язується у разі перекриття протягом 19 днів провести усі необхідні роботи, щоб можна було знову відновити рух громадського і спецтранспорту через міст.

За словами пана Кравця, спочатку комунальники не пристали на цю пропозицію, але враховуючи те, що необхідно пришвидшувати проведення робіт, а також початок сезону відпусток, колегіально прийняли рішення піти на цю вимушену міру.

Тому з 14 червня на 19 днів рух по Київському мосту буде перекрито повністю, а весь громадський транспорт в бік Київської буде перенаправлений через Центральний міст.

Директор Вінницької транспортної компанії Михайло Луценко в свою чергу зазначив, що весь рухомий склад буде розпочинати рух згідно графіку, який діє на сьогоднішній день. Зокрема, додатково нададуть чотири трамваї, два з яких рухатимуться по першому маршруту і два – по шостому маршруту. Це зроблять для забезпечення більш сталого перевезення.

Представники міськради наголошують, що ситуація з рухом транспорту підлягатиме моніторингу, а також завчасно принесли вибачення за незручності, з якими стикнуться вінничани.

Нагадаємо, що через ремонтні роботи протягом трьох ночей обмежили рух центральним мостом у Вінниці до 14 червня.

Головне фото: promin.cv.ua


  адміністратор   13 черв. 2017 Друк Коментарі