ДТП у Калинівці фото

«Цей хлопець дуже поспішав за батьками»: під час вибухів на калинівському арсеналі в ДТП загинуло двоє людей

03 жовтня 2017, 10:31

Двоє юнаків у ніч на 27 вересня під час вибухів на калинівському арсеналі загинули в ДТП

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Цей хлопець дуже поспішав за батьками»: під час вибухів на калинівському арсеналі в ДТП загинуло двоє людей

    Коментарі


Двоє юнаків у ніч на 27 вересня під час вибухів на калинівському арсеналі виїхали з Іванова за батьками в Калинівку, але паніка та перевантажена траса не дала хлопцям вивезти рідних: загинули в ДТП, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

– Про трагедію достовірно вам ніхто нічого не розкаже, бо ніхто не знає як воно було, – розповідає секретар Іванівської сільської ради Лілія Ковальчук.

Поліція дала лише суху інформацію про двох юнаків, які виїхали на зустрічну смугу і зіштовхнулися з іншим автомобілем, в якому їхала молода сімейна пара. Двоє хлопців загинули на місці, а подружжя із травмами доставили в лікарню. Аварія сталась на виїзді з Іванова.

Одним із юнаків 25-річний Володимир Ящишин. Він був студентом Харківської національної академії Національної гвардії України. Односельчани розповідають, що Володимир був хорошим хлопцем, мав багато друзів, користувався серед них авторитетом та займав активну громадянську позицію, як і його батько.

– Була дуже перевантажена дорога: хтось виїжджав, хтось в'їжджав... Цей хлопчина дуже поспішав за батьками і хотів обігнати автомобіль, але коли виїхав на зустрічну смугу йому не було куди діватися і мусив звернути вліво, на зустріч їхав автомобіль, який теж нікуди не міг подітися, бо теж поспішав і так сталося лобове зіткнення, – розповідає про трагедію голова Іванівської сільської ради Віктор Онофрійчук.

Пасажирем горе-автомобіля був 23-річний Олександр Костик, який кілька днів не дожив до отримання диплому. Батько хлопця тільки переборов одну трагедію – онкологію, та на його плечі звалилася інша – поховав єдиного сина.

– Друг Вови Саша теж був із порядної сім'ї, вчився. Поховали це їх 28 вересня, а 29 мав отримувати диплом. Батько переніс онкологічну хворобу. У сім'ї всі трудяги: колись казали хазяї, так і ці діти із хазяйських сімей. Просто склалася така ситуація. Всі кудись спішили, а хтось кудись приїхав вчасно... – розповідає секретар сільської ради Іванова Лілія Ковальчук.

Від вибухів на арсеналі ніхто не загинув, але сама ситуація спричинила безліч ДТП у Вінницькій області і не тільки, коли люди спішили забрати свою рідню, але трагедія їх наздогнала швидше. Хтось обійшовся лише понівеченим автомобілем і подряпинами, а комусь довелося віддати життя.

Ілюстративне фото: gtrk-saratov.ru