театр Садовського фото

На Вінниччині попрощались з дружиною директора театру

02 січня 2018, 20:03

Жінка не вижила після ДТП

Vlasno.info
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині попрощались з дружиною директора театру

  Vlasno.info   Коментарі

Жінка не вижила після ДТП

Сьогодні в останню путь провели дружину директора Вінницького обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Миколи Садовського Володимира Лозовського. Напередодні Нового року Неоніла Євгеніївна разом із чоловіком Володимиром Васильовичем потрапила в дорожньо-транспортну пригоду. Загинула на місці. Про це Vlasno.info повідомив головний інженер театру Анатолій Малярчук.

– Все сталося на дорозі до Києва, – говорить він. – Вони 30-го грудня їхали до доньки усією родиною, з дітьми. Раптом їх підрізав якійсь автомобіль. Довелось з'їжджати на узбіччя. І машина врізалась у відбійник. На жаль, Неоніла Євгеніївна отримала травми, несумісні із життям. Вона сиділа на передньому пасажирському сидінні, і весь удар прийшовся якраз на той бік, де вона знаходилась.

Поховали жінку сьогодні на кладовищі біля села Агрономічне, ищо під Вінницею.

– Попрощатись з Неонілою Євгеніївною прийшло дуже багато людей, – продовжує Анатолій Володимирович. – Були колективи театру, філармонії, бібліотеки імені Тімірязєва та інші. Хтось знав Неонілу Євгеніївну, а хтось прийшов підтримати Володимира Васильовича.

Колектив Vlasno.info теж висловлює щирі співчуття з приводу загибелі Неоніли Євгеніївни рідним та близьким покійної.

Фото: Vlasno.info


  Vlasno.info   02 січ. 2018 Друк Коментарі