Водій знаходився під дією наркотиків та чинив спротив поліції

Через водія «під кайфом» у Вінниці кілька годин були затори на Немирівському шосе

18 січня 2018, 12:36

Водій знаходився під дією наркотиків та чинив спротив поліції

Дмитро Тур
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Через водія «під кайфом» у Вінниці кілька годин були затори на Немирівському шосе

  Дмитро Тур   Коментарі

Сьогодні, 18-го січня, близько 7:45 годині ранку, на Немирівському шосе 36-річний водій BMW, під дією наркотиків, на великій швидкості в'їхав у Mercedes Sprinter. Аварія сталася біля перехрестя з вулицею Волошковою (колишня Андрія Іванова), повідомляє Vlasno.info

На місце події виїхали патрульні та поліція охорони. Очевидець Олександр, який перебував на місці події, повідомив, що BMW їхало смугою зустрічного руху: «Водій знаходився під дією наркотиків та чинив спротив поліції. Його у наручниках посадили в машину поліції. Відмовлявся їхати у наркодиспансер, заплював протоколи. Поводить себе неадекватно».

vodiy-narkoman-2

У прес-службі вінницької Патрульної поліції повідомили, що під час спілкування з водієм, патрульні поліцейські помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння: «Проїхати до медичного закладу чоловік відмовився. На нього склали два протоколи: за вчинення ДТП (ст. 124 КУпАП) та за керування автомобілем під дією наркотичних речовин (ст. 130 КУпАП). Крім того, водій BMW весь час помітно нервував, тож правоохоронці вирішили провести в нього поверхневу перевірку, під час якої виявили речовину зеленого кольору рослинного походження, зовні схожу на наркотичну. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка встановить всі подальші обставини справи».
Близько 10:58 години евакуатор розтягнув автомобілі.

vodiy-narkoman-1

фото HotVin


  Дмитро Тур   18 січ. 2018 Друк Коментарі