Пішоходи нехтують правилами дорожнього руху, тим самим наражають себе на небезпеку

За добу на дорогах Вінниччини постраждали троє пішоходів, один з них загинув

07 лютого 2018, 14:55

Пішоходи нехтують правилами дорожнього руху, тим самим наражають себе на небезпеку

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

За добу на дорогах Вінниччини постраждали троє пішоходів, один з них загинув

  адміністратор   Коментарі

Вчора, 6 лютого, на Вінниччині сталося три дорожньо-транспортні пригоди за участі пішоходів, один з яких, дорогою до лікарні помер у кареті швидкої допомоги, інформує Vlasno.info з посиланням на поліцію Вінницької області.

Трагічне ДТП сталося у Козятинському районі. Під колесами «Audi» загинув 21-річний хлопець. Близько 20.00 на автодорозі Вінниця-Житомир неподалік с. Мшанець, 31-річний вінничанин, рухаючись на автомобілі «Audi», на неосвітленій ділянці дороги допустив наїзд на пішохода. Чоловік раптово вийшов на проїзну частину дороги з-за припаркованої на протилежному боці «Волги». Від отриманих ушкоджень дорогою до лікарні у кареті швидкої допомоги він помер.

Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

Близько 22.00 у м. Жмеринка на вул. І. Франка водій автомобіля «Opel Vectra» здійснив наїзд на 42-річного місцевого жителя. Чоловік в неустановленому місті раптово вийшов на дорогу. У важкому стані потерпілий доставлений у реанімацію.

У м. Липовець 25-річний водій «Мазди 323» на вул. Соборній здійснив наїзд на 46-річного місцевого жителя, який йшов по узбіччю дороги у попутному напрямку. Чоловік з травмою голови та переломом ноги госпіталізований у хірургічне відділення районної лікарні.

Слідчим підрозділами жмеринської та липовецької поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

 

Фото: vn.npu.gov.ua


  адміністратор   07 лют. 2018 Друк Коментарі