З тілесними ушкодженнями до лікарень потрапили 4 людини

Вінницька поліція з'ясовує причини ДТП в яких постраждало 4 людей

07 серпня 2018, 21:12

З тілесними ушкодженнями до лікарень потрапили 4 людини

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницька поліція з'ясовує причини ДТП в яких постраждало 4 людей

  адміністратор   Коментарі


Дорожньо-транспортні пригоди стались в Калинівському, Барському та Тростянецькому районах. З тілесними ушкодженнями до лікарень потрапили 4 людини. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на Національну поліцію у Вінницькій області.

6 серпня близько 9 ранку неподалік Калинівки водій автомобіля «Део Сенс» зачепив бетонний стовп, з'їхав у кювет та перекинувся. За кермом легковика перебував 46-річний вінничанин. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 15-річний пасажир отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення лікарні.

Ще одна автопригода з потерпілими сталась у Барському районі. Неподалік села Шевченкове близько 17.40 години водій автомобіля «Опель Аскона» виїхав на зустрічну смугу руху, з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом. За кермом транспортного засобу перебував 48-річний житель села Українське. Внаслідок аварії постраждало двоє людей - водій та його 46-річна пасажирка. Під час вчинення аварії він знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

В селі Капустяни Тростянецького району близько 01.40 водій автомобіля «ВАЗ 2109», рухаючись назад, скоїв наїзд на пішохода. Потерпілий переходив проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переході. За кермом легковика перебував 24-річний житель села Олександрівка, який після скоєння автопригоди зник з місця події. Внаслідок аварії 34-річний потерпілий отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні. Завдяки камерам відеоспостереження поліцейські встановили особу водія. Він перебував в стані алкогольного сп'яніння.
Поліція з'ясовує причини та обставини аварій.

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

В порівнянні з минулим роком на шляхах Вінниччини на 11% зменшилась кількість автопригод. В тому числі з потерпілими на 41%.

Читайте також: Вінницька прокуратура затримала дезертира зрадника.

Фото: vn.npu.gov.ua


  адміністратор   07 серп. 2018 Друк Коментарі