Рено СБУшника фото

Вінницький суд оштрафував на 10 тисяч СБУшника із Дніпра

03 жовтня 2018, 18:15

Нетверезого правопорушника зупинили о третій ночі на вулиці Лебединського

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницький суд оштрафував на 10 тисяч СБУшника із Дніпра

    Коментарі

У Вінниці "щедро" оштрафували немісцевого правопорушника. Вінницькі патрульні склали адміністративний протокол на співробітника обласного Управління Служби безпеки України в Дніпрі за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. Про це інформує Vlasno.info із посиланням на постанову Вінницького міського суду Вінницької області. 

Як вбачається із матеріалів справи, правопорушник о третій ночі наприкінці липня цього року їхав по вулиці Лебединського у Вінниці на «Renault Laguna». Його зупинили патрульні та запропонували перевірити на стан алкогольного сп'яніння. СБУшник не протестував, погодився.

"Огляд на стан алкогольного сп'яніння зі згоди водія в установленому законом порядку проводився із застосуванням алкотестера «Драгер», у присутності двох свідків. З'ясувалось, що водій перебував в стані алкогольного сп'яніння", - йдеться у постанові суду.

Протокол склали за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Відтак, суд визнав винним правопорушника, оштрафував його на 600 неоподатковуваних мінімумів – це 10 тисяч 200 гривень. Також постановою суду СБУшника позбавили права керувати транспортними засобами протягом одного року.

Крім того, він має сплатити 352 гривень 40 копійок судового збору. Постанова законної сили поки не набула, її можна оскаржувати до Апеляційного суду Вінницької області протягом 10 днів із моменту проголошення.

Читайте також: СБУ виявила у своїх рядах російського агента.

Фото: Wikipedia