В аварії загинула акторка «Дизель шоу» Марина Поплавська

Автобус з акторами «Дизель шоу» потрапив у смертельну ДТП на Київщині  

20 жовтня 2018, 17:45

В аварії загинула акторка «Дизель шоу» Марина Поплавська

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Автобус з акторами «Дизель шоу» потрапив у смертельну ДТП на Київщині  

  адміністратор   Коментарі

У Київській області вранці в суботу, 20 жовтня, автобус з акторами гумористичного проекту «Дизель шоу» потрапив у ДТП, внаслідок чого загинула акторка Марина Поплавська. Смерть акторки підтвердив телеканал ICTV, в ефірі якого транслюється «Дизель шоу», інформує Vlasno.info.

За повідомленням сторінки dtp.kiev.ua, трагедія сталася в Київській області біля села Міла. У суботу, 20 жовтня, в 6:43 на Житомирській трасі автобус «Неоплан» з акторами зіткнувся з вантажівкою «Даф» «Нової пошти». В результаті ДТП загинула актриса Марина Поплавська, а ще четверо акторів колективу "Дизель шоу" знаходяться у важкому стані - їх госпіталізували з різними травмами.

У поліції Київщини факт ДТП підтвердили, як і підтвердили загибель пасажирки автобуса. Разом з тим ні віку, ні імені загиблої у поліції не вказали.

За попередніми даними, водій автобуса «Неоплан» не впорався з керуванням, в результаті чого сталося зіткнення з вантажним автомобілем. Водія затримали.

Загалом в автобусі перебували 14 пасажирів.

Пізніше в мережі опублікували відео з місця події. На відео видно, що зіткнення було дуже сильним, адже деталі автобуса після ДТП розкидало по дорозі, а стрілка спідометра автобуса залишилася на позначці 100 км/год.

Видання «Інформатор» повідомило, що як автобус, так і вантажівка їхали у бік Києва. З невідомих причин водій автобуса допустив зіткнення з вантажівкою. На момент аварії люди в автобусі спали. Відомо також, що загибла акторка сиділа на передньому сидінні біля водія.

Як розповів водій вантажівки Микола, він почув сильний удар і вийшов на вулицю. Там він побачив розбитий автобус і тіло жінки. На місці працювала патрульна поліція, слідчо-оперативна група, медики і пожежники.

На сторінці «Дизель шоу» у Facebook повідомляється, що актори їхали зі Львова до Києва. Окрім загиблої акторки, ще двоє акторів – Яна Глущенко і Єгор Крутоголов – постраждали, проте їхньому життю нічого не загрожує.

Марина Поплавська – лауреатка Міжнародного музичного фестивалю КВН, фронтвумен команди КВН «Дівчата з Житомира», актриса і співачка, популярна ведуча, редакторка української асоціації КВН. Багатьом глядачам і любителям гумору Марина знайома за проектом «Дизель шоу». У команди цього проекту на кінець жовтня 2018 року було заплановано тур Німеччиною, а в листопаді – Україною.

Читайте також: У Вінниці обмежать рух транспорту на одній із вулиць.

 

 

Фото: kv.npu.gov.ua


  адміністратор   20 жовт. 2018 Друк Коментарі