Майже 5 тисяч фізичних осіб–підприємців займаються автомобільними перевезеннями

Лише третина вінницьких автопідприємств займаються пасажирськими перевезеннями

29 жовтня 2018, 10:25

Майже 5 тисяч фізичних осіб–підприємців займаються автомобільними перевезеннями

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Лише третина вінницьких автопідприємств займаються пасажирськими перевезеннями

  адміністратор   Коментарі

За даними Головного управління статистики у Вінницькій області більш як дві третини юридичних осіб–підприємств транспорту, складського господарства, поштової та кур'єрської діяльності складають підприємства автомобільного транспорту, з яких дві третини здійснюють вантажні автомобільні перевезення та третина – пасажирські перевезення. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на Головне управління статистики у Вінницькій області.

Понад 90% автотранспортних підприємств відносяться до малих. Крім того, майже 5 тисяч фізичних осіб–підприємців займаються автомобільними перевезеннями, з яких більше 3 тисяч складають фізичні особи–підприємці, які надають послуги у сфері вантажних перевезень. На автотранспортних підприємствах області зайнято майже 4,0 тис. осіб та більше 7,0 тис. осіб зайнято у фізичних осіб–підприємців. Наймані працівники складають 96% зайнятих на підприємствах та понад 30% – у фізичних осіб–підприємців. Більше 60% зайнятих в автомобільному транспорті займаються вантажними перевезеннями.

За підсумками діяльності 2017р. суб'єктами господарювання області у сфері автомобільного транспорту реалізовано продукції (товарів, послуг) на суму 3899,1 млн.грн, з яких більше половини обсягу (2183,3 млн.грн) – підприємствами (у тому числі малими підприємствами 735,7 млн.грн), та 1715,8 млн.грн – фізичними особами–підприємцями.

Читайте також: Автомобілісти такі різні: як кого вітати.

 

Фото: voyage-trans.com.ua


  адміністратор   29 жовт. 2018 Друк Коментарі