Винуватця ДТП затримали правоохоронці

На Львівщині чоловік двічі збивав автівкою пішоходів та тікав

04 листопада 2018, 17:47

Винуватця ДТП затримали правоохоронці

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Львівщині чоловік двічі збивав автівкою пішоходів та тікав

  адміністратор   Коментарі

У суботу, 3 листопада, у Бориславі 24-річний чоловік протягом півгодини двічі збивав пішоходів та втікав з місць ДТП. Поліція затримала винуватця ДТП, а обох людей госпіталізували у лікарню. Про це з посиланням на Zaxid.net , інформує Vlasno.info.

В Бориславське відділення поліції надійшло повідомлення, що о 22:06 на вул. Івасюка легковий автомобіль здійснив наїзд на людину та втік. Пішохід, 60-річний місцевий мешканець, був доставлений у лікарню, де медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій грудної клітки, закритий перелом ноги та численні садна на тілі.

О 22:23 аналогічний випадок стався на вул. Петлюри. Водій автомобіля наїхав на 35-річного жителя Борислава, спричинивши йому черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій грудної клітки та інші ушкодження. І теж втік з місця ДТП.

Працівники поліції встановили, що до скоєння обох наїздів причетний 24-річний місцевий мешканець, який керував автомобілем Ceat. За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Читайте також: На Вінниччині легковий автомобіль зіткнувся з рейсовим автобусом.

 

 

Фото: 1news.com.ua


  адміністратор   04 лист. 2018 Друк Коментарі