На вінничанина чекає судове засідання

Нетверезий вінничанин на «євробляхах» наїхав на таксі в Маріуполі

20 листопада 2018, 19:30

На вінничанина чекає судове засідання

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Нетверезий вінничанин на «євробляхах» наїхав на таксі в Маріуполі

  адміністратор   Коментарі

У Маріуполі автомобіль Volkswagen зіткнувся на Набережній з Daewoo і поїхав з місця аварії. ДТП сталося сьогодні, 20 листопада, рано вранці. Як повідомляє Патрульна поліція Донецької області, винуватець був в стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на mrpl.city.

"Сьогодні близько четвертої ранку в поліцію за допомогою звернувся водій Daewoo і повідомив про ДТП по Набережній. Патрульним, які прибули на місце, потерпілий розповів, що він рухався по своїй смузі, коли раптово автомобіль Volkswagen з номерами іноземної реєстрації, що їхав назустріч, скоїв бокове зіткнення. Після удару водій-винуватець, не зупиняючись, продовжив рух", - уточнюють правоохоронці.

Машина порушника екіпажем патрульних була виявлена ​​в декількох сотнях метрів від місця ДТП. Volkswagen був з характерними ушкодженнями бампера, коліс і крил лівого боку.

"Поруч знаходився 24-річний житель Вінницької області з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Спочатку він заперечував причетність до управління даним автомобілем і, врешті-решт, зізнався в скоєнні ДТП. Тест на стан сп'яніння вказав на 2,2 проміле алкоголю в крові", - повідомляють в поліції.

За вчинення ДТП, залишення місця аварії, керування автомобілем в нетверезому стані і без документів житель Вінниччини отримав протокол. Гостя Маріуполя чекає судове засідання.

Читайте також: На Вінниччині виявлено автомобіль з міжнародного розшуку.

 

Фото: mrpl.city.

 


  адміністратор   20 лист. 2018 Друк Коментарі