Новий експрес застряг у полі на другий день після випуску

Пасажири стрибали з потяга «Київ-Бориспіль», аби встигнути на рейси

01 грудня 2018, 16:45

Новий експрес застряг у полі на другий день після випуску

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Пасажири стрибали з потяга «Київ-Бориспіль», аби встигнути на рейси

  адміністратор   Коментарі

Швидкісний експрес із Києва до аеропорту «Бориспіль» зламався наступного дня після його запуску. За словами водія експресу, виникла проблема із двигуном, тому поїзд не заводився. Про це з посиланням на Громадське, повідомляє Vlasno.info.

Експрес Київ-Бориспіль виїхав об 11:01 з вокзалу і мав прибути до аерпорту об 11:38, через 37 хв. Однак, через вимушену зупинку, потяг прибув до Борисполя близько 13-ї години. Його відбуксирував інший потяг.

«До аеропорту 5 км і ось уже 12:15, а ми досі стоїмо», — розповів кореспондент Громадського з місця події.

Під час зупинки не працював туалет, вимкнули опалення.

«У мене рейс о 12:45 в Доху в Катар, з Катару в Австралію. Через затримку потяга я не зможу вилетіти. Це якесь свавілля», — розповів Даніель, один із пасажирів потяга. Аби встигнути на рейси, деякі пасажири вискочили з потяга.

p>«Мій рейс відправляється за годину. Хто компенсуватиме мені втрати? Хто купуватиме новий квиток. Ми застрягли тут. Я не встигну на свій літак. Я певен, що ніхто нічого не компенсує мені. Вони мали враховувати графік вильоту рейсів. Якщо вони знали, що є якісь проблеми, вони мали організувати трансфер для пасажирів до аеропорту ще на першій зупинці, але цього не сталося і ось ми тут. А мій літак відправляється о 13:10, за 55 хв, тож у мене немає шансів встигнути», — розповів австрієць Мартін, який сьогодні планував повернутися додому у Відень.

Провідниця експресу Ірина Таран зазначила, що пасажирам, які не встигають на свої рейси, слід звертатися до авіакомпаній. Відтак пасажири намагалися зв'язатися з авіакомпаніями, аби вони затримали вильоти.

Глава Укрзалізниці Євген Кравцов вранці 1 грудня радив людям їхати в аеропорт експресом, аби уникнути заторів.

«Є порада: якщо збираєтесь в аеропорт — то їхати треба лише «Kyiv Boryspil Express». Ціна від сантиметрів снігу на дорогах не залежить — фіксовані 80 грн. Таксисти сьогодні просять у 5 разів дорожче — від 400. Почніть подорож не у заторах», — писав він.

Читайте також: На Вінниччині під колесами «КАМАЗу» загинув пішохід.

 

 

Фото: rbc.ua


  адміністратор   01 груд. 2018 Друк Коментарі