Кількість смертельних ДТП на Вінниччині вражає

За рік на Вінниччині сталося майже дві з половиною тисячі аварій

26 грудня 2018, 21:44

Кількість смертельних ДТП на Вінниччині вражає

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

За рік на Вінниччині сталося майже дві з половиною тисячі аварій

    Коментарі

За 2018 рік у Вінниці траплялися автомобільні аварії щодня. Але траплялись такі, які увійшли до списку найрезонансніших цього року. Редакція Vlasno.info промоніторила усі ДТП, які сталися у Вінницькій області й виділила наймасштабніші. Про топ-5 найтрагічніших автомобільних аварій читайте у матеріалі Vlasno.info.

За кількістю загиблих

Смертельних аварій у Вінниці було багато, і не усі з вини водіїв, траплялися й з вини та за участі пішоходів. Як повідомляє поліція Вінницької області, з початку 2018 року на дорогах Вінницької області сталося 2490 автомобільних ДТП, в яких 109 осіб загинуло.

Козятинський район. Автівка зіткнулась з відбійником. Загинуло три людини

Аварія сталася 18 листопада 2018 року на автошляху між селами Бродецьке та Жежелів Козятинського району. Водій автомобіля «ВАЗ 2107» не впорався з керуванням транспортного засобу та зіткнувся з відбійником опори залізничного мосту, у результаті автопригоди загинули водій автомобіля «ВАЗ 2107» та двоє його пасажирів. 

Вінницький район. Машина в'їхала у дерево. Двоє загиблих

ДТП сталось 25 травня о 9.00 годині в с. Ксаверівка Вінницького району. Водій ВАЗу не впорався з керуванням, перетнув смугу зустрічного руху та в'їхав у дерево. У результаті автопригоди загинв водій та пасажир автомобіля. 

Калинівський район. Зіткнулось два автомобіля. Загинуло дві людини

Дорожньо-транспортна пригода відбулася 30 червня в 15.00 в Калинівському районі, поблизу села Сальник. Двоє водіїв «NISSAN Almera» та «Citroen Berlingo» зіштовхнулися, у результаті ДТП загинули. 

Вінниця. Лобове зіткнення. Двоє загиблих

Аварія сталася вночі 22 квітня на вулиці Бучми. Автомобілі Mercedes» та «Opel»зіткнулися лоб у лоб. Двоє людей загинуло на місці.

Гайсинський район. Зіткнення двох автівок. Загинуло дві людини

Автопригода сталася 4 грудня 2018 року пів на другу дня на трасі Ладижин-Гайсин за участі двох автомобілів: "Toyota Prado" та "Dacia Logan". У результаті загинули пасажир і водій "Дачія Лоґан". 

За кількістю постраждалих людей та автомобілів 

Щодня у Вінниці трапляється близько 5-ти аварій. Деякі з них потрапили до топ-5 масштабних ДТП.

На п'ятому місці опинилася аварія, у якій травмувалися п'ятеро людей, двоє дорослих та троє дітей. Автопригода сталася 14 серпня о 7:30 у Калинівському районі. Поліцією області було встановлено, що водій автомобіля «Kia Cerato» виїхав на зустрічну смугу руху й зіткнувся із автомобілем «Peugeot Partner».

Четверте місце рейтингу отримала аварія, у якій постраждало 5 осіб. Потрійне ДТП сталася 20 квітня, близько 21-ї години на перехресті вулиць Данила Галицького та Хмельницького шосе. Учасниками автокатастрофи були «Hyundai», «Toyota» та «Opel». За словами поліції Вінницької області, в автокатастрофі постраждали водії та жінка, яка переходила в той момент дорогу.

Третє місце посіла аварія, у якій зіштовхнулись 5 автомобілів. Автопригода яка сталася 27 липня близько 9.00 на вулиці Лебединського, у якій зіткнулись три легковика, бус та вантажівка. Під час надання медичної допомоги - 30-річний водій «BMW» помер у реанімації. 

На другому місці рейтингу опинилася аварія, у якій постраждало 6 осіб. Автопригода сталася 9 жовтня при в'їзді у м. Немирів. Автомобілі «Volkswagen Passat» та мікроавтобус «Mercedes Sprinter» зіштовхнулися.

Перше місце топу посіла аварія, яка сталася 22 лютого 2018 року о 8-й годині ранку на автошляху Житомир Могилів-Подільський. У ній постраждало 8 осіб та 4 автомобілі. Автопригода сталася за участі автомобілів: «ВАЗ 21099», «Рено», «Мерседес» та автомобіль швидкої допомоги. Причиною ДТП стала ожеледиця. 

Читайте також: Пасажирці поїзда «Київ-Рахів» роздробило таз.

 Фото: Нацполіція Вінниці