В Агрономічному автобус зіштовхнувся з автівкою: є постраждалі

17 квітня 2015, 14:27
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

В Агрономічному автобус зіштовхнувся з автівкою: є постраждалі

  адміністратор   Коментарі


Вчора, 17 квітня, близько 7.30 у селищі Агрономічне на Вінниччині сталося ДТП. Про це повідомляє прес-служба УМВС України у Вінницькій області.

У селі Агрономічне на смугу руху автобуса "Богдан", який рухався у напрямку міста Гнівань, виїхав автомобіль "volkswagen caddy", внаслідок чого сталось зустрічне зіткнення транспортних засобів.

Від потужного удару пасажирський автобус та легковик відкинуло по різні боки проїзної частини дороги.

За попередніми даними внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждав водій "Volkswagen". Також рятувальникам довелося визволяти 41-річного водія автобуса, якого затисло за кермом.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 286 ККУ "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", яке передбачає покарання покарання у вигляді обмеження волі на термін до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами натакий самий термін.

На місці пригоди працює слідчо-оперативна група, яка з'ясовує причини та обставини ДТП.
В Агрономічному автобус зіштовхнувся з автівкою: є постраждаліВ Агрономічному автобус зіштовхнувся з автівкою: є постраждалі


  адміністратор   17 квіт. 2015 Друк Коментарі