візочок-ДТП-фото

Мама одного з травмованих малюків після ДТП у Вінниці потрапила у реанімацію

01 жовтня 2015, 20:58

Медики діагностували у одного з немовлят перелом ніжки, у іншого — підозра на струс мозку

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Мама одного з травмованих малюків після ДТП у Вінниці потрапила у реанімацію

    Коментарі

Медики діагностували у одного з немовлят перелом ніжки, у іншого — підозра на струс мозку

Сьогодні близько 16 години вечора по вулиці Тімірязєва автомобіль «Шкода» збив двох матусь з дитячими візками. В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали і діти, і матусі. З місця пригоди карета «швидкої» допомоги доправила малюків до Вінницької дитячої обласної клінічної лікарні.

Там повідомили, що у дітей неважкі травми. В одного з постраждалих малюків перелом гомілки. В іншого переломів немає, його обстежують медики, щоб виключити струс мозку. Одному з маленьких пацієнтів лише 9 місяців, іншому – 11 місяців.

У секторі зв'язків з громадськістю міліції у Вінницькій області повідомили, що жінки з візками йшли по тій стороні дороги, по якій їхала автівка. Як саме рухались жінки 0150 по узбіччю чи тротуару, поки що невідомо.

– За кермом іномарки перебувала жінка, а в салоні «Шкоди» знаходилась її малолітня дитина, – кажуть правоохоронці.

У ДАІ зазначають, що вибоїн на даній ділянці немає. Не виключають, що жінці стало зле за кермом. Всі ці обставини наразі вивчаються спеціалістами.

На місці дорожньо-транспортної пригоди працює слідчо-оперативна група міліції, яка з'ясовує обставини та причини аварії, опитуються свідки. Автомобіль вилучено на штрафний майданчик.

Одну з матусь медики доправили до Вінницької міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. Наразі її госпіталізували до відділення реанімації. Лікарі характеризують її стан як стабільний та задовільний.

Фото: tsn.ua