морози фото

На Різдво вінничани відчують подих льодовиків

03 січня 2017, 18:42

Разом з різдвяними святами на Вінниччину прийдуть справжні морози

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Різдво вінничани відчують подих льодовиків

    Коментарі

Разом з різдвяними святами на Вінниччину прийдуть справжні морози, повідомляє Vlasno.info. Суттєве зниження температури повітря на території Вінницької області підтвердив начальник Вінницького обласного центру з гідрометеорології Юрій Власов.

За його словами, порівняно тепла погода збережеться ще впродовж двох днів. А вже шостого січня вночі різко похолодає.

– Циклон відійде і ми відчуємо арктичне повітря, – зазначив Юрій Миколайович.

За прогнозом 4 січня вночі очікується до 9 градусів морозу, вдень — від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, без істотних опадів. Вранці 4 січня пориви вітру посиляться до 15-20 м/с, а дороги вкриє ожеледиця.

Наступної доби, 5 січня вночі слід очікувати від 3 до 8 градусів морозу. Однак вдень температура повітря знову прогріється і становитиме від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. Пориви вітру залишатимуться на рівні 7-12 м/с.

Вночі, 6 січня, різко похолодає і стовпчики термометрів покажуть від 14 до 19 градусів морозу. Вдень мороз послабшає, але залишатиметься на рівні 7-12 градусів. Місцями на території області пройдуть невеликі опади.

Різдвяна та наступна за нею ночі будуть самими морозними. За прогнозом Вінницького обласного центру з гідрометеорології, вночі 7 і 8 січня очікується до 15-20 градусів морозу. Вдень 7 січня стовпчики термометрів покажуть від 11 до 16 градусів нижче нуля, а вдень 8 січня потеплішає до 8-13 градусів морозу.

Фото: ukr.media