20 березня в Україну прийде новий циклон, який принесе сильний вітер і снігопади

Завтра Україну «накриє» новий циклон, а далі вже весна

19 березня 2018, 15:25

20 березня в Україну прийде новий циклон, який принесе сильний вітер і снігопади

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Завтра Україну «накриє» новий циклон, а далі вже весна

  адміністратор   Коментарі

Про новий циклон що насувається на Україну, у ефірі Еспресо.TV повідомила синоптик Наталка Діденко, інформує Vlasno.info.

"Вже завтра на підході до України черговий циклон із півдня. 20 березня він почне ходу по Україні з південного заходу - Одещина, Миколаївщина, Вінницька, Чернівецька області. Далі він переміщуватиметься у північно-східному напрямку, поступово охоплюючи практично всю територію України. Це означає знову снігопади, посилення вітру, хуртовини, на півдні, де температура буди вищою, сніг перетворюватиметься на мокрий сніг", - сказала пані Діденко.

При цьому температура повітря в Україні залишатиметься низькою: впродовж дня -2...-8°C, на півночі до -10°C, вночі на півночі, північному сході сягатиме -14°C, місцями - Чернігівська, Сумська, північ Київської області - до -14...-18°C.

"У Києві завтра відчуємо вплив циклону, стрибатиме атмосферний тиск, температура залишатиметься низькою, до столиці підійде сніг із поривчастим вітром", - додала синоптик.

"Сьогодні в Україні ситуація тимчасово вгомониться, циклон, який вчора вирував в Україні, залишить наші межі. На сході залишається складна погода, але й там до кінця дня надвечір ситуація вирівняється, хоча низька температура в Україні поки що залишається", - зазначила метеоролог.

За прогнозом синоптика, поточний тиждень загалом буде холодним, але з 25-26 березня в Україні почнеться відчутне потепління.

 

Фото: ukrinform.com


  адміністратор   19 бер. 2018 Друк Коментарі