Вітер, мокрий сніг та ожеледиця такою буде погода у Вінниці

На Вінниччині оголошено штормове попередження

26 листопада 2018, 15:34

Вітер, мокрий сніг та ожеледиця такою буде погода у Вінниці

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині оголошено штормове попередження

  адміністратор   Коментарі

Відділ оперативного реагування "Цілодобова варта" попереджає, що у Вінниці на 26, 27 листопада оголошено штормове попередження. В ці дні очікуються складні погодні умови: мокрий сніг, місцями сильний, ожеледиця, налипання мокрого снігу. А 27 листопада - ще й пориви вітру до 15-20 м/с. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на Вінницька міська рада.

Всі служби, які забезпечують життєдіяльність міста, працюватимуть у посиленому режимі. У разі необхідності будуть залучені додаткові аварійні бригади. Вінничан просять без нагальної потреби не користуватися автомобілями та обмежити вихід на вулицю, особливо – дітей. Громадський транспорт працюватиме згідно з графіком.

За інформацією департаменту житлового господарства, близько 500 двірників прибиратимуть прибудинкові території. Вони очищатимуть двори багатоповерхівок від снігу та посипатимуть протиожеледними сумішами тротуари та проходи до під'їздів.

Комунальні служби розчищатимуть та посипатимуть протиожеледними матеріалами дороги та тротуари міста по мірі необхідності. За потреби буде залучено додаткову техніку. Загалом може бути задіяно близько ста одиниць спецтехніки. Працівники комунальних служб просять водіїв не залишати автомобілі вздовж проїжджих частин, оскільки вони заважають розчищати дороги.

Поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ і організацій – прибирання мають забезпечити їх керівники та власники. Така норма передбачена в Правилах благоустрою міста, її виконання контролює Муніципальна поліція.

Читайте також: На Вінниччині очікується мокрий сніг та ожеледиця.

 

Фото: d.digests.nhub.news

 


  адміністратор   26 лист. 2018 Друк Коментарі