будинки фото

Якщо сьогодні погода буде ясною, чекай морозів

03 листопада 2015, 07:30

За прогнозами, сьогодні погода у Вінниці буде такою ж як і вчора. Ранкові хмари у Вінниці протримаються недовго, вдень та ввечері очікується ясна погода

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Якщо сьогодні погода буде ясною, чекай морозів

    Коментарі


За прогнозами, сьогодні погода у Вінниці буде такою ж як і вчора. Ранкові хмари у Вінниці протримаються недовго, вдень та ввечері очікується ясна погода. Без опадів.

Температура вдень прогріється до 11 градусів тепла. Потім поступово до вечора зменшитися до 5 градусів. Вітер південно-східний.

Наші пращури примітили: якщо 3 листопада стоїть ясна безхмарна погода - це ознака швидкого зниження температури. Ще за народними прикметами сьогодні якщо подує південно-східний вітер – до опадів. Якраз такий напрямок вітру прогнозують на сьогодні.

Сьогодні православні відзначають день пам'яті преподобного Іларіона Великого. Іларіон був першим російським митрополитом. До нього митрополичу кафедру на Русі завжди займали греки.

Ім'я дня – Анатолій. Анатолій, що народився в листопаді, у відносинах з оточуючими спокійний і може знайти спільну мову з різними за характером людьми. Але в критичних ситуаціях він може піти всупереч колективу, стати некерованим і створити складності для близьких йому людей.


Фото: novobudovy.com