місячне затемнення фото

Чорна енергетика Місяця торкнеться й Порошенка і Путіна

23 березня 2016, 08:30

вінничани сьогодні спостерігатимуть місячне затемнення

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Чорна енергетика Місяця торкнеться й Порошенка і Путіна

    Коментарі

Місячне затемнення не рідке явище, але завжди захопливе. Воно має великий вплив на нашу планету Земля. Сьогодні о 14.09 над Вінниччиною почнеться місячне затемнення.

– Місяць ми не побачимо,але він своєю чорною енергетикою буде впливати на нашу планету. Також до кінця березня вночі біля Місяця можна побачити дуже яскравий небесний об'єкт – Юпітер, найбільшу планету Сонячної системи, – каже провідний лектор вінницького планетарію Марія Левченко.

Характеристики енергії, яка приходить до нас від Місяця, близькі за параметрами до жіночої сили «Інь», і ця енергія визначає ритми подій, що відбуваються на Землі.

Вчені виявили, що на повний місяць найбільше народжується дітей та створюється творів мистецтва, а також припадають піки фізіологічної активності живих істот.

Місяць вважається «розподільником» космічного впливу, космічної енергії, яка прийшла від Сонця і далеких зірок до поверхні Землі. Тому саме від циклів Місяця залежить самопочуття та успіхи кожного жителя Землі.

Місячне затемнення відбувається тоді, коли Земля стає між Сонцем і Місяцем, і тінь від Сонця падає на Місяць.

Затемнення 23 березня відбудеться в знаку Терезів і торкнеться всіх чотирьох знаків Кардинального Хреста (Овен, Рак, Терези, Козеріг). У світі є багато політиків і керівників високого рангу знака Терезів. Місячне затемнення викличе сильні зміни у кар'єрі, рейтингах та стратегіях цих політиків (серед них, наприклад, президент України Петро Порошенко і президент Росії Володимир Путін – обидва за гороскопом Терези).

Фото: daler.ru

Також в цій категорії:  СТИХІЇ

  наступна публікація На Вінницю чекає відголос зими

  попередня публікація Літо на Вінниччині почнеться у травні