народне-віче-фото

Вінницьке народне віче закликало відмовлятися від субсидій

17 липня 2016, 17:32

Через сильну спеку сьогоднішнє недільне народне віче проходило не на звичному місці,

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницьке народне віче закликало відмовлятися від субсидій

    Додати коментар

Через сильну спеку сьогоднішнє недільне народне віче проходило не на звичному місці, а у затінку під адміністративною будівлею. Прийшли, як зазвичай, ті самі люди, як повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Почали віче з традиційної для них теми тарифів на комунальні послуги.

Багато міст в України вже наклали мораторій на підвищення тарифів на комунальні послуги. Тому закликаємо наших депутатів вийти з канікул та теж підтримати цю всеукраїнську естафету, – каже спікер майдану Петро Гандурський.

Було одноголосно проголосовано надати цей документ міському голові Сергію Моргунову, голові обласної ради Анатолію Олійнику та голові Вінницької ОДА Валерію Коровію.

народне віче-1-фото

Також на віче обговорювали реконструкцію площі Гагаріна. Мовляв, там роблять дренажну систему торговому центрі, що біля універмагу.

народне віче-4-фото

Туди витрачено 34 мільйона гривень. Казали, що піднімуть трамвайну колію на 40 сантиметрів, а зараз ми бачимо, що роблять все ж те саме, як і було. Вирішили нічого не підіймати, щоб не закрити цей торговий центр, котрий покритий сірим гранітом, – каже Михайло Сіранчук.

Також на народному віче закликали припинити нараховувати субсидії, бо на них держава відмиває великі кошти. Запропонували давати адресну допомогу людям, які не можуть сплачувати непомірні комунальні тарифи.

народне віче-2-фото

народне віче-3-фото

народне віче-6-фото

Фото: Влад Бондар

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення