Молитви та заклики до боротьби звучали на недільному віче

Молитви та заклики до боротьби звучали на недільному віче

25 січня 2015, 14:37

Цього разу на віче зібралося близько сотні вінничан

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Молитви та заклики до боротьби звучали на недільному віче

    Додати коментар


Цього разу на віче зібралося близько сотні вінничан. Основною темою виступів, написів на плакатах мітингувальників та навіть молитви стали криваві події у Маріуполі. Вінничани висловлювали співчуття сім'ям загиблих маріупольців, та молилися разом із священиком за упокій душ безвинно убитих.
v2
Та не усі містяни прийшли лише передати свою скорботу. До звичних гасел додалося і "Слава нації! Смерть Російській Федерації". Воно не лише було написане на плакатах, а й раз по раз лунало на Театральній площі. Без шовіністичних дій та вторгнення московії таких трагічних подій не сталося.

Також люди, що зібралися на віче вкотре засудили ув'язнення Хорта, відношення місцевої влади до громади, та відношення влади центральної до подій на Сході.

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення