пікет російського посольства фото

У Києві мітингували проти викрадень людей в анексованому Криму

27 вересня 2016, 15:36

Громадські активісти пікетували російське посольство у Києві

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Києві мітингували проти викрадень людей в анексованому Криму

  адміністратор   Додати коментар


Громадські активісти пікетували російське посольство у Києві. Про це повідомляє Vlasno.info із посиланням на "Громадське".

Близько 15 мітингувальників зібралися під стінами посольства з вимогою провести розслідування за фактами викрадених та вбитих людей в анексованому Криму.

– Сьогодні ми вже втретє приходимо під стіни російського посольства з одним і тим самим питанням — "Де всі ті люди, які зникли у Криму за два роки окупації? Де інформація про те, хто вбив тих людей, яких викрали і яких пізніше знайшли мертвими?" – зазначила заступник координатора "Крим SOS" Євгенія Андріюк.
пікет російського посольства фото

Активісти тримали в руках плакати з іменами безвісти зниклих на півострові людей, а також прив'язали білі стрічки з такими ж іменами до огорожі біля посольства Росії.

Як зазначили мітингувальники, за останньою інформацією у Криму 15 людей зникли безвісти і ще 9 людей, які вважалися зниклими, пізніше знайшли мертвими.
пікет російського посольства фото

Сьогодні також стало відомо про зникнення ще одного кримського татарина — Ерфана Османова, який проживав у селищі Фонтани Сімферопольського району.

Фото: hromadske.ua


  адміністратор   27 вер. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення