віче-фото

Вінницьке віче пригрозило владі ультиматумом від Дональда Трампа

08 січня 2017, 16:20

Активісти зібрались на півгодини

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницьке віче пригрозило владі ультиматумом від Дональда Трампа

    Додати коментар


Активісти зібрались на півгодини

Люди зібралися на Майдані Небесної Сотні вперше з 25 грудня, коли відбулося останнє віче минулого року. Через снігову заметіль активісти вирішили не затримуватися довше, ніж на півгодини, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Найперше, всіх, хто не злякався снігопаду і добрався до центру, привітали з Різдвом Христовим і побажали мира, щастя та наснаги у цьому важкому році. Проте, представники віче відразу перейшли до обговорення важливих для них тем, таких, як нарахування пенсій та підвищення мінімальної зарплати в бюджетній сфері:

—Лише уявіть, за новими змінами до законодавства ті люди, які працюють на чверть ставки, не отримують пенсійного стажу, — звернулася до людей Джина Блеснюк. — Я це вперше почула від працівників медичної сфери, які зараз дуже переймаються цим питанням.

Після соціальних питань активісти раптово перейшли до "великої політики", згадали про майбутню інавгурацію нового президента США Дональда Трампа:

віче-1-фото

— Наш президент явно прорахувався із зверхністю до Трампа, — наголосив Михайло Сіранчук. — Тому в новому році Порошенку прийдеться не солодко. Наші можновладці намагалися якимсь чином підколоти цього кандидата в президенти ще під час передвиборчої кампанії. Його нам показували таким собі "американським Жиріновським". Навіщо було так ображати людину, про яку нічого не знаєш, незрозуміло. Тепер прийдеться пожалкувати, оскільки Трамп засяде в Білому Домі на довгих чотири роки, а нові ультиматуми українській владі він може висунути вже незабаром.

Сіранчук також запросив всіх охочих на судове засідання по справі Шостого грудня, яке відбудеться 19 числа о 14:30 у Вінницькому міському суді.

Фото: Новак Богдан

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення