Учасники акції роздавали перехожим листівки з правилами поводження з дітьми

У Вінниці діти виступили проти насильства

09 грудня 2017, 16:16

Учасники акції роздавали перехожим листівки з правилами поводження з дітьми

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці діти виступили проти насильства

  адміністратор   Додати коментар


У Вінниці в рамках акції "16 днів проти насильства" відділ ювенальної превенції поліції Вінниччини спільно з поліцейським омбудсменом Заріною Маєвською та вихованцями відомчого дитячого садочка "Теремок" за підтримки департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації провели соціальну акцію "Діти Вінниччини проти насильства" повідомляє Vlasno.info з посиланням на сайт Національної поліції у Вінницькій області.. В торгово-розважальному центрі малюки в поліцейській формі роздавали листівки з дитячими малюнками та правилами поводження з дітьми, а працівники поліції – інформаційні листівки.
Начальник відділу ювенальної превенції поліції Вінниччини Людмила Кузнєцова розповіла, що такі заходи організовані для привернення уваги всіх вінничан та гостей міста до проблеми сімейного насилля. Щоб люди, які потерпають від насилля, не замовчували цю проблему, звертались у поліцію та отримували допомогу. Діти - свідки домашнього насильства - також є жертвами і вже в цьому році зареєстровано понад 70 фактів звернень саме дітей про факти насильства в сім'ї.

Фото: Нацполіція у Вінницькій області


  адміністратор   09 груд. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення