Надалі подібні заходи проводитимуть й у Вінниці

На Вінниччині проведуть благодійну акцію до Всесвітнього дня добрих справ

28 листопада 2018, 08:01

Надалі подібні заходи проводитимуть й у Вінниці

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині проведуть благодійну акцію до Всесвітнього дня добрих справ

    Додати коментар

Нещодавно у селищі Тиврів, що на Вінниччині, розпочалась благодійна акція, під назвою «Щедрий вівторок». Поставили скриньки, у які кожен може зробити свій внесок. Приурочений даний захід до Всесвітнього дня добрих справ. Про це розповіли на вчорашній прес-конференції, повідомляє Vlasno.info.

— Дані кошти підуть людям, які їх потребують. Це можуть бути як малозабезпечені сім'ї, так і поранені АТОвці. Стоятимуть такі «торбинки добра» аж до Новорічних свят, — розповідає очільниця відокремленого підрозділу Вінницької обласної організації «Берегиня» громадської організації «Міжнародний орден святого рівноапостольного князя Володимира» Валентина Іванішина.

За словами однієї із представниць відокремленого підрозділу Вінницької обласної організації «Берегиня» громадської організації «Міжнародний орден святого рівноапостольного князя Володимира» Олени Шевчук, таку акцію планують продовжити надалі й у Вінниці.

Жінки закликали творити добро, щоб цьому світі залишалось хоч щось світле. Адже навіть у чорній тьмі можна знайти білий промінчик.

Читайте також: На Вінниччині проведуть акцію «Щедрий вівторок».


Фото: vin.gov.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення