Антонець знову не з'явилась на суд

Антонець знову не з'явилась на суд

25 грудня 2014, 18:16

Тетяна Антонець вже вдруге не зв'явилась на судове слухання щодо поновлення чи непоновлення її на посаді Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Антонець знову не з'явилась на суд

    Додати коментар


Тетяна Антонець вже вдруге не з'явилась на судове слухання щодо поновлення чи непоновлення її на посаді Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні.

За 30 хвилин до початку слухання під стінами Вінницького міського суду зібралися десяток активістів із плакатами "Відмила гроші на мамографах (3.2 млн грн)", "Платила зарплатню в лікарні "мертвим душам". На роботу – тільки за хабар", "Вкрала на закупівлі зламаного медобладнання кілька мільйонів гривень", "Обережно! В суді присутня Антонець! Беріть часник!" та іншими. Назвали це дійство "Революційним перфоменсом".
a3
– Часник, за давніми народними віруваннями українців, захищає від нечистої сили, вурдалаків, вітчизняний досвід довів магічну силу цього продукту, – розповіла народознавець Ніна Бегас, що також прийшла під стіни суду.

Активісти були переконані, що сьогодні Тетяна Іванівна таки прийде на слухання, аби поставити крапку у цій справі.

– Ми пікетуємо, мабуть, заключне засідання по справі неповернення Антонець на роботу. Навіть якщо лікарка виграє цей суд, а потім Апеляційний, і до цього не станеться нової революції в області (сміється – Авт.), то вона має прийти не в лікарню, а в облраду, і просити, щоб її поновили на роботі. Голова облради позбавлений цих повноважень, тому це має зробити сесія з більшістю депутатів-регіоналів. Я хочу подивитися на цю сесію, яка поновить на посаді Антонець. Здається, тут мова йде не так про посаду, як про створення дискомфорту серед колективу лікарні, який вже не раз страйкував проти теоретичного повернення екс-лікарки на роботу, – запевнив Андрій Вигонюк, лідер МГО "Студентська свобода".
a2
Активісти вперто чекали під легкою мжичкою пані Тетяну, яку охрестили "Королевою смітника". Вона вперто не приходила.

– Сім хвилин до початку суду. Антонець нема. Часник таки діє, – збентежено ділилися емоціями активісти.

Заплановане слухання справи було на 14:30. Але суддя розпочала "завчасно" з невідомих причин. Слухання було відкритим, але пресу та громаду на нього не пустили.

– Це тиск на суд, – заявила суддя, побачивши медійників (з телебачення – в тому числі), що хотіли поспілкуватися з нею.

Адвокат пані Тетяни розповіла, що Антонець захворіла, тому сьогодні на суд не прийшла, а слухання вже вкотре перенесено. На шосте січня, коли православний світ готується до Різдва Христового.

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення