Прокурор Києва потрапив під люстрацію

Прокурор Києва потрапив під люстрацію

24 березня 2015, 12:09
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Прокурор Києва потрапив під люстрацію

  адміністратор   Додати коментар


Прокурор Києва Сергій Юлдашев відповідно до закону очишення влади залишив займану посаду. Про це повідомила керівник прес-центру прокуратури міста Києва Олена Яхно на своїй сторінці у соцмережі.

"11 березня у Київській прокуратурі розпочався другий етап люстрації. Сьогодні черга дійшла і до прокурора Києва Сергія Юлдашева. Він щойно попрощався з колективом" – йдеться у повідомленні.

"Сьогодні Генеральний прокурор підписав пакет документів про звільнення із займаних посад тих прокурорів, які підпадають під закон про люстрацію. Закон є закон. Він його виконав. Свого часу і я виконав цей закон" – процитувала Яхно екс-прокурора.

Нагадаємо, що Закон про люстрацію, ухвалений Верховною Радою у вересні минулого року, набув чинності 16 жовтня 2014 року.


  адміністратор   24 бер. 2015 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення