«РОК» навис над корупціонерами Вінниччини

«РОК» навис над корупціонерами Вінниччини

05 грудня 2014, 10:37

Створено спілку, що має очищати регіон від корупціонерів

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«РОК» навис над корупціонерами Вінниччини

    Додати коментар

«Рух за Очищення від Корупції» - так розшифровується грізна абревіатура РОК.
Членами спілки можуть бути як юридичні, так і фізичні особи.
Структура формування матиме п'ять підрозділів: люстраційний комітет, антикорупційний, інформаційно-аналітичний, комітет безпеки регламенту та етики, а також фінансовий комітет.

rok2

Кошти спілка черпатиме зі: щорічних членських внесків, пасивних доходів, переданого безоплатного майна, добровільних пожертв, грантів міжнародних фондів, вступних внесків та безповоротньої фінансової допомоги.
Головою руху обрано Віктора Малиновського. Антикорупційний комітет очолив правозахисник Валерій Палій. Люстраційний комітет пропонували очолити Анатолію Банаху, але той взяв самовідвід, і запропонував Євгена Загороднього, письменника та учасника Самооборони Вінницького району. Комітетом етики відає Ірина Нагорняк, представниця "Батьківщини молодої".

Крім тонкощів канцелярських варто згадати і голос народу на цих зборах. Із зали не раз хтось вигукував: «І хто це буде проводити очищення від корупції в нашому місті? Корупціонери?!».
Чи зможе внести суттєві зміни серед лав корупціонерів ще одне (поки що – теоретичне) об'єднання – покаже час.

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення