зеленка фото

На Вінниччині голову райдержадміністрації облили зеленкою

16 травня 2016, 13:55

Голову Тростянецької районної державної адміністрації нині облили зеленкою

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині голову райдержадміністрації облили зеленкою

    Додати коментар


Голову Тростянецької районної державної адміністрації нині облили зеленкою. Це кореспонденту Vlasno.info підтвердили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції Вінницькій області.

Нині о 10 годині мала відбутися зустріч голови Тростянецької райдержадміністрації Леоніда Лобаня із громадою села Четвертинівка. Про переговори домовилися ще наприкінці минулого тижня. Нині у Тростянець приїхали більше 20 людей із Четвертинівки.

– Розмова мала бути про пайові порушення. Ми написали позов до райдержадміністрації, вона його не визнає. Вирішили з'ясувати всі конфліктні питання у розмові, – розповідає місцевий активіст Володимир Сухопара. – Ми приїхали раніше, але біля адмінприміщення вже було чимало поліцейських. Я не бачив, але свідки розповідають, що Лобань вийшов, сам заліз у сміттєвий бак, обілляв себе зеленкою. Але потім прийшов до нас на зустріч вже чистий, без зеленки, то може він себе якимсь шампунем зеленим обілляв, хто його знає?

Андрій Бондаренко — один із тих, хто мав нині також зустрічатися із Леонідом Лобанем.

– Ближче до 10 години якісь люди під'їхали на жовтому автобусі, троє чи четверо його намагалися тягнути до смітника, однак не дотягнули, а просто обілляли зеленкою, – розповідає свою версію пан Андрій.

У відділі комунікацій Головного управління Національної поліції Вінницькій області підтвердили факт нинішніх подій у Тростянці, відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства (стаття 296 Кримінального кодексу України). Зараз правоохоронці встановлюють осіб, причетних до подій.

Голова райдержадміністрації Леонід Лобань коментувати ситуацію відмовився, посилаючись на те, що не має вільного часу.

Наприкінці квітня, нагадаємо, голову Тростянецької райради також вкинули у смітник та облили зеленкою.

Фото: korrespondent.net

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення