25 січня. Марш за свободу новітніх політв'язнів

25 січня. Марш за свободу новітніх політв'язнів

15 січня 2015, 09:30

Марш під гаслом "Свободу політв'язням!" пройде зимового вечора 25 січня у Вінниці

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

25 січня. Марш за свободу новітніх політв'язнів

    Додати коментар


Марш під гаслом "Свободу політв'язням!" пройде зимового вечора 25 січня у Вінниці. Старт ходи: 17:30 біля краєзнавчого музею. Організовують марш громадські об'єднання Вінниці.

На меті марш має три пункти:

1. Звільнення політв'язнів та припинення політичних репресій.
2. Покарання замовників і організаторів побиття активістів Майдану шостого грудня цього року під ВОДА.
3. Відставку губернатора Анатолія Олійника, керівника обласного УМВС у Вінницьій області Ігоря Моренця та прокурора області В'ячесла Соколового.

Причини цих вимог активісти окреслюють так:

— Шостого грудян 2014 року вінничани відстояли ідеали Революції Гідності і придушили спробу реваншу (на чолі з губернатором Олійником) в обласній раді регіоналів і їх союзників із "Єдності" і "Совісті України". Як помсту за народний спротив влада кинула за ґрати активіста Майдану, Юрія Хорта., застосувавши запобіжний захід — утримання під вартою у слідчому ізоляторі. Також оголошено у розшук Януарія Шостака, розпочато ганебне судилище в силі часів Януковича. Сьогодні викликають на допити майданівців, погрожують і очорнюють їх у брехливих і продажних ЗМІ, називаючи "сепаратистами". За допомогою посіпак у погонах намагаються залякати громадян, які вимагають справедливості і змін у країні. Бачимо, що не покарано жодного міліціонера, що бив людей; жодного «ті тушки», що тероризував вінничан, жодного чиновника, що використовуючи службове становище обкрадає простих громадян. Сьогодні за правду переслідують новітніх революціонерів а завтра простих громадян — переконані організатори маршу. То ж у кожного вінничанина є можливість присвяти годину півтори власного часу, щоб відстояти ідеали Революції Гідності.

Старт біля краєзнавчого музею, маршрут уточнюється.
Організатори вже узгодили план заходу, обіцяють феєричне політичне шоу та кількасотенний марш.

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  ПРОТЕСТИ

  наступна публікація Для волонтерки Таїси Гайди носять шини

  попередня публікація “Якименко — під люстрацію”