Анатолій Григорашенко фото

Бершадчанина, який закидав прокурора тухлими яйцями, вінницька феміда не спішить судити

08 грудня 2016, 15:53

Суд над активістом Анатолієм Григорашенком, який тиждень тому кидався яйцями в холі Вінницької обласної прокуратури, так і не відбувся

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бершадчанина, який закидав прокурора тухлими яйцями, вінницька феміда не спішить судити

    Додати коментар


Суд над активістом Анатолієм Григорашенком, який тиждень тому кидався яйцями в холі Вінницької обласної прокуратури, так і не відбувся. Про це повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Вінницький міський суд 6 грудня повернув складений на Анатолія Анатолійовича протокол правоохоронцям. Чоловіка мали б судити за статтею 173 Кримінального кодексу України (дрібне хуліганство).

— Мені закидають дрібні хуліганські дії, але я цього не визнаю, бо є законослухняною людиною, — каже підсудний Григорашенко, який приїхав на суд з Бершадського району. — Я волів би, щоб кидання яйцями вважали політичною акцією. Таку реакцію можна пояснити, коли прокурори звинувачують політв'язнів, коли чиниться правове свавілля.
Анатолій Григорашенко фото

За його словами, суддя Каленяк міг відмовитись проводити судове засідання через те, що сюди завітало чимало протестувальників, які знаходилися у стані піднесення після звільнення Хортазвільнення Хорта та акції під облдержадміністрацію.

— Боюся, що мій протокол просто поховають і ніякого суду в майбутньому не буде. Хоча, я й на засідання захопив з собою яйця, — показує чоловік вміст власної кишені. — Просто невідомо, яким чином правоохоронці доопрацьовуватимуть мій протокол. Не кидати ж мені знову в заступника прокурора яйцями, щоб вони це зафіксували?

Нагадаємо, більше десятка протестувальників намагалися добитися зустрічі з Вознюком, але їм відповіли, що в того погіршився стан здоров'я, оскільки він є учасником бойових дій. Після цієї фрази, в заступника прокурора, який розмовляв з мітингарями полетіли тухлі гусячі яйця.

Фото Ірини Басенко

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення