едут блокувальників фото

«Редут у Кривому Торці повністю розгромлено, 30 людей затримали», – нардеп

13 березня 2017, 19:09

Блокувальники поставок вугілля з тимчасово окупованих територій Донбасу заявили про силовий розгін протестувальників

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Редут у Кривому Торці повністю розгромлено, 30 людей затримали», – нардеп

  адміністратор   Коментарі (1)


Блокувальники поставок вугілля з тимчасово окупованих територій Донбасу заявили про силовий розгін протестувальників. Про це повідомляється на сторінці Штабу блокади торгівлі з окупантами у соцмережі Facebook.

За словами протестувальників, спецгрупа СБУ та "спецназівців" прибули до редуту "16 добровольчого батальйону", де перевіряли в блокувальників документи та намагалися вилучити у в них офіційно зареєстровану зброю. У цей час з редутом у Кривому Торці зник мобільний зв'язок, після чого до табору протестувальників заїхали невідомі на БТРах, які здійснили силовий розгін: оточили блокувальників, після чого розпочалися побиття та затримання..

За словами нардепа Ігоря Луценка, волонтери у Кривому Торці повідомляють про те, що 16-й редут повністю розгромили, 30 осіб затримали.

Самі протестувальники заявляють про те, що наказ про силовий розгін підписав заступник Національної поліції України В'ячеслав Аброськін, дозволив застосовувати зброю.

У Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області це заперечують, стверджуючи, що так званий "наказ" є підробкою та спробою дестабілізації ситуації в регіоні.

– Такого розпорядження я ніколи не давав та не можу дати. Використовуючи методи інформаційної атаки, блокувальники намагаються дестабілізувати ситуацію в регіоні. Але цього не буде, – підкреслив сам Аброськін.

Як повідомляють блокувальники, зараз вони вживають заходів щодо оборони інших редутів та визволення незаконно арештованих.

Фото: Штаб блокади торгівлі з окупантами


  адміністратор   13 бер. 2017 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

юра
0 # юра 13.03.2017, 20:29
Мабуть останній рік правління Порошенка
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення