Через перекриття руху, автівки пересувалися в об'їзд

У центрі Вінниці горіли шини, Соборну перекрили

17 березня 2018, 11:01

Через перекриття руху, автівки пересувалися в об'їзд

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У центрі Вінниці горіли шини, Соборну перекрили

    Коментарі (3)

Зранку вінничани, що пересувались міським транспортом, стали свідками того, що на площі перед Вінницькою ОДА горять шини. Про це місцеві жителі повідомили Vlasno.info.
soborna1

soborna3

Проте, відмітили, що звичних протестувальників на площі не побачили. Але поліція активно нейтралізовувала якихось людей та гасила шини.

Вулицю Соборну перекрили, автівкам довелось пересуватись в об'їзд.

Місцевий активіст Вадим Козловський, що став свідком події, написав пост та виклав світлини на своїй сторінці у Фейсбук. З повідомлення стає зрозуміло, що насправді відбуваються навчання поліцейських. Близько шостої ранку двадцять поліцейських у касках, які грали "бунтарів" з гаслами "Банду геть!" палили декілька шин. Інша шеренга поліцейських гупала кийками у щити. Поряд з "дійством" стояли два автозаки.

Згодом "протестувальники" відійшли в бік, шини загасили, а поліцейські в жилетах перекрили Соборну.

В прес службі ГУНП Вінницької області підтвердили, що наразі відбувались планові внутрішні навчання поліцейських з публічної безпеки. Близько 8.30 начання закінчились, по собі залишивши тільки місця горілих шин на асфальті. Соборну розблокували. Транспорт відновив свій рух.

Журналісти vlasno.info слідкуватимуть за найцікавішими подіями вихідних Вінниччини та України. Нагадаємо, що завтра 18 березня по всій Україні активісти виходять на антипутінську акцію, висловити "привіт" кремлівському карлику. Саме в цей день в 2014 році Крим незаконно був включений до складу РФ.
Антипутінська акція відбудеться й у Вінниці.

 

Фото зі сторінки у соцмережі Фейсбук Валима Козловського

 

 

Коментарі    Оновити список коментарів

Артём Бурлаченко
0 # Артём Бурлаченко 18.03.2018, 08:31
Чого не кажуть, що найголовніше 18 березня буде акція на підтримку всеукраїнського маршу за майбутнє, головною вимогою якого є ВІДСТАВКА ПОРОШЕНКА!!! 12.00 площа Коцюбинського
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Елена Веретянова
+1 # Елена Веретянова 17.03.2018, 12:54
А чим ще відволікти народ від "забот" нашого уряду і президента?
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Вова
0 # Вова 17.03.2018, 11:36
Результати планових навчань, ми бачили у Києві на прикладі Харківської Альфи.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення