Активісти біля Стели Незалежності, проводять мирну акцію

У Києві партія «Рух нових сил» організувала марш проти Порошенка

18 березня 2018, 12:18

Активісти біля Стели Незалежності, проводять мирну акцію

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Києві партія «Рух нових сил» організувала марш проти Порошенка

  адміністратор   Коментарі (1)

У центрі Києва партія «Рух нових сил» влаштувала марш проти президента України Петра Порошенка, інформує Vlasno.info. На мирну акцію зібралися близько тисячі громадян. В руках вони тримають плакати і банери з перекресленими обличчями Порошенка та Путіна. Люди вимагають імпічменту президента. Їх обурює, що влада нічого не робить аби повернути окуповані тереторії.

Під час мітингу, учасники акції РНС спонтанно ухвалили рішення про демонтаж металевих конструкцій, з інсталяцією про Крим, встановлені біля Стели Незалежності, оскільки вони, на їхню думку, їм заважали, повідомляє Українська Правда.

Як зазначають самі учасники акції РНС, вони розбирають конструкції, "щоб вони не заважали проводити мітинги".

На інсталяції, оформленій в кольорах українського прапора були написи українською мовою "Дякуємо діду за перемогу 1918 року, мусимо повторити", "Кримська операція 1918 року", "Крим - наш", "Алупка - наш", " Ялта - наш "і т.і.

Поліція та нацгвардійці, які патрулюють центральну частину Києва, у ситуацію не втручаються і не перешкоджають учасникам акції.

Нагадаємо, що в Києві на Майдані всю ніч чекали вибухотехніків.

 

Фото: hromadske.ua

Відео зі сторінки Української Правди у Facebook.

 


  адміністратор   18 бер. 2018 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Володимир
0 # Володимир 18.03.2018, 19:23
Це вже анархія! Якщо Вам заважає- звертайтесь в суд, самим не маєте права ламати! Вважаю- на час військової окупації заборонити діяльність всіх партій!
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення