На мітинг за відставку Савченка вийшло близько сотні громадян

У Миколаєві вимагають відставки губернатора через самогубство Волошина

20 березня 2018, 15:43

На мітинг за відставку Савченка вийшло близько сотні громадян

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Миколаєві вимагають відставки губернатора через самогубство Волошина

  адміністратор   Додати коментар

Сьогодні у Миколаєві під будівлею обласної державної адміністрації відбувся мітинг, учасники якого вимагали відставки губернатора Олексія Савченка та неупередженого розслідування справи про загибель в.о. керівника КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» Владислава Волошина. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на УНІАН.

На мітинг зібралося близько сотні городян та представників проукраїнських громадських організацій, які за допомогою соцмереж домовилися вийти на акцію протесту.

Учасники заходу тримали в руках плакати із перекресленим зображенням губернатора Миколаївщини та написом «Відставка Савченка». Подібними листівками активісти обклеїли вхідні двері будівлі ОДА.

Також мітингувальники, що звинувачують керівництво Миколаївщини у доведені колишнього бойового льотчика та учасника АТО до самогубства, збирали підписи під зверненням до Президента України Петра Порошенка із проханням звільнити Савченка з посади голови Миколаївської ОДА.

 

 

Нагадаємо, у Миколаєві застрелився відомий льотчик-герой АТО.

 

 

Фото зі сторінки Дмитра Канарського у Facebook


  адміністратор   20 бер. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення