Серед вимог учасників заходу також відставка генпрокурора Юрія Луценка

Під будинком глави МВС активісти скандують «Аваков йди!»  

17 листопада 2018, 16:45

Серед вимог учасників заходу також відставка генпрокурора Юрія Луценка

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Під будинком глави МВС активісти скандують «Аваков йди!»  

  адміністратор   Додати коментар

17 листопада під будинком глави МВС України Арсена Авакова проходить акція з вимогою його відставки «Аваков, йди!». Про це з посиланням на УП, повідомляє Vlasno.info.

Як повідомляють організатори акціії - ініціативи «Хто замовив Катю Гандзюк», ЦПК та «Автомайдан», однією із головних причин вимоги відставки Авакова є нерозкриті вбивства та напади на громадських активістів зі «списку Гандзюк».

Учасники акції скандують «Авакова в відставку, Авакова - на нари!». На паркані вони розвісили плакати, а також поставили імпровізований смітник, що символізує місце, в яке треба покласти усі його реформи.

protest-avakov-4

Серед вимог учасників заходу також відставка генпрокурора Юрія Луценка.

На паркані маєтку Авакова учасники акції залишили трафарети «Хто замовив Катю Гандзюк», зроблені червоною фарбою.

«Реформа правоохоронної системи повністю провалена. Ми чітко визначаємо відповідальних осіб. Саме тому ми вимагаємо його відставки, разом з відставкою генпрокурора Юрія Луценка. Одужання правоохоронної системи неможливе без цього першого кроку. Без звільнення ключових суб'єктів, які відповідальні за провал правоохоронної системи», – сказав активіст Віталій Устименко.

protest-avakov-5

За словами протестувальників, саме через такі гучні акції справи починають просуватися. Адже саме через мітинги активістів та друзів Катерини Гандзюк і була створена Тимчасова слідча комісія та заарештовані особи, що причетні до вбивства активістки.

protest-avakov-3

Участь в акції беруть активісти, які зазнали нападів через свою громадську діяльність - Віталій Устименко, Сергій Стерненкно та інші.

Активісти влаштували автопробіг до будинку глави МВС з Європейської площі у Києві.

protest-avakov-2

Читайте також: Жителі Черкащини блокують дорогу через відсутність опалення.

 

 

Фото: pravda.com.ua, 24tv.ua


  адміністратор   17 лист. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення