Водії виїхали з Вінниці до столиці о третій годині ночі

Понад півтори сотні вінницьких «євробляхерів» протестують у Києві за доступне розмитнення авто

03 листопада 2020, 11:47

Водії виїхали з Вінниці до столиці о третій годині ночі

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Понад півтори сотні вінницьких «євробляхерів» протестують у Києві за доступне розмитнення авто

    Коментарі (3)

Понад півтори сотні вінницьких "євробляхерів" сьогодні о пів на третю годину ночі виїхали до Києва на Всеукраїнську акцію "Доступне розмитнення". Учасники протесту вимагають від влади ухвалити законопроєкт №3704 щодо спрощення оподаткування на розмитнення автомобілів, повідомляє Vlasno.info.

Член ГО "Дорожній контроль Вінниця" Віталій Ярошук каже, що біля входу до парламенту їм вдалося зупинити кількох депутатів та поспілкуватися з ними про законопроєкт №3704. Але конструктивної відповіді від жодного законотворця вони не отримали.

"Депутати слухають, махають головою, ніби погоджуються, але нічого конкретного не кажуть. Поки що тут чекаємо, коли до нас хтось вийде", – відповідає учасник акції з Вінниці Віталій Ярошук.

akcia-vinnitsia-evrobliahery-4 1

Учасники акції також сьогодні поїдуть до Офісу Президента, щоб почути від нього офіційну відповідь на петицію щодо вирішення питання доступного розмитнення та знаходження на території України автомобілів європейської реєстрації. Петиція була зареєстрована сьомого вересня і назбирала уже необхідних 25 тисяч голосів.

"Сьогодні законопроєкт №3704 не винесли на голосування. Переконаний, що вони не хочуть цього робити, тому ми хочемо прискорити цей процес. Голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики сказав, що їм простіше запровадити штрафи. Постанова про штрафи, а це близько 170 гривень для власників єврономерів, уже є, її потрібно лише підписати", – зауважує очільник «АвтоЄвроСила Вінниця» Олександр Марцинківський.

akcia-vinnitsia-evrobliahery-а 1

akcia-vinnitsia-evrobliahery-3 1

Відомо, що на Всеукраїнську акцію з Вінницької області з'їхалося понад 65 автівок. Це водії з Вінниці, Гайсина Тульчина, Тиврова, Козятина, Жмеринки та Стадниці.

akcia-vinnitsia-evrobliahery- 1

akcia-vinnitsia-evrobliahery-а6 1

Фото: з соцмереж 

Коментарі    Оновити список коментарів

Вова
0 # Вова 03.11.2020, 15:08
Тох де ті поліцейські, починаючи від вінницьких і закінчуючи київськими. Штрафи від восьми тисяч за кожного, невже ці гроші місцевим бюджетам не потрібні?? Ото тому ми так і живемо, закони є а виконувати не має кому, краще брати хабарі і відкати.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Павло
+1 # Павло 03.11.2020, 13:23
Хитросраки у...и.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Юрий
+1 # Юрий 03.11.2020, 12:55
как они за...и
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення