віче-фото

Вінницький Тарас Бульба йде у підпілля (фото)

02 серпня 2015, 16:11

Вінницьке недільне віче знову зібралося під палючим літнім сонцем для вирішення нагальних проблем громади

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницький Тарас Бульба йде у підпілля (фото)

    Додати коментар

Вінницьке недільне віче знову зібралося під палючим літнім сонцем для вирішення нагальних проблем громади. Особливу увагу приділили місцевим виборам, на які Україна очікує в жовтні.

– Громада має висунути свій список кандидатів на цих виборах, щоб люди мали можливість обирати тих, кому довіряють, - говорить ведучий віче Петро. - Та не залежно від того, хто отримає владні повноваження за підсумками волевиявлення громадян, ми повинні здійснювати контроль над їх діями. Відтак, пропоную укласти з переможцями виборів договір, згідно до якого вони будуть звітувати перед нами за свої дії. Вони мають казати нам, що планують зробити через місяць, рік і так далі. Якщо обіцянки не будуть виконані, то нехай тоді шукають іншу роботу.

viche-1

Як завжди, віче торкнулося і болючої теми соціальних стандартів. Було висунуто чергову пропозицію вирішення цієї проблеми:

– За останній рік ціни на товари та послуги зросли втричі, а зарплати та пенсії залишилися на тому ж рівні. Треба, щоб Верховна Рада ухвалила рішення про індексацію доходів населення. На це потрібно близько 24 мільярдів гривень. Такі гроші в бюджеті знайти можна, - висловила свою думку член партії «Батьківщина» Ірина Нагорняк.

viche-2

Традиційно активним був прапороносець вінницького майдану Анатолій Чайка, який сам себе називає Тарасом Бульбою. Сьогодні він трохи «перегнув палку» і вдався до радикальних дій.

– Два тижні мого ультиматуму Президенту, за які він мав випустити Хорта, добігли кінця, - промовив активіст. – Я більше не в силах терпіти і оголошую про створення з сьогоднішнього дня партизанського загону Тараса Бульби, з чим вас всіх і вітаю.

viche-3

Про те, чим будуть займатися «партизани» пан Чайка не розказав, проте одразу ж після цього зробив дещо хуліганський вчинок: кидав дротиками в портрети голови ОДА, начальника УМВС у Вінницькій області та головного прокурора Вінниччини . В підсумку це переросло у своєрідний флешмоб, до якого долучилися декілька невдоволених посадовцями майданівців.

viche-4
viche-5
viche-6
viche-7
viche-8
Фото: Олександр Сашньов

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення