Хорт фото

Ізольований Хорт тепер працевлаштований

23 жовтня 2015, 09:01

Підозрюваний в організації масових заворушень продовжує писати скарги

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Ізольований Хорт тепер працевлаштований

    Додати коментар

Юрій Павленко написав ще дві скарги. Цього разу — на дії правоохоронців та бездіяльність прокуратури.

– Міліціонери викрали мене восьмого грудня 2014 року на Західному автовокзалі, – розповідає Юрій Хорт. – Доставили у райвідділ міліції Вінниці. При цьому застосовували насильство. На ці їхні неправомірні дії я і написав скаргу, керуючись статтею 206 Кримінально-процесуального кодексу України "Загальні обов'язки судді щодо захисту прав людини".

Але, як запевнив адвокат Павленка Валерій Палій, скарга протягом дня не була внесена до Єдиного Реєстру досудових розслідувань, як того вимагає чинне законодавство.

Прокурор обласної прокуратури апелював до слів судді, які збереглися під час аудіофіксації слухання: "Копія заяви мала бути надана прокурору для прийняття відповідного рішення". За його словами, він документ так і не отримав.

А Павленко переконує у протилежному: скарга була передана прокурору просто в руки.

– Ви читали книгу "Перспективи української революції" Степана Бандери? – запитував Павленко у залі судових засідань. – Я готовий поклятися на цій книзі, що бачив, як прокурору передали в руки мою заяву.

Відтак, ще одна скарга, яку подав Павленко — про бездіяльність прокурора обласної прокуратури.

На наступне засідання прийдуть: два представники обласної прокуратури, представник міської прокуратури та слідчого відділу. З'ясовуватимуть причини зникнення скарги Павленка.

Між іншим, Юрій Павленко тепер працевлаштований. Коли суддя запитує місце роботи, підозрюваний відповідає: "Помічник народного депутата".
посвідчення Хорта фото

Ми вже писали про те, що готуються всі необхідні документи задля оформлення його "на роботу". Тепер цей процес завершено. Юрій Павленко — помічник народного депутата Андрія Лозового.

– Найголовніший момент полягає у моєму працевлаштуванні. Тепер я не безробітний, – каже Хорт.

Зв'язатися із Андрієм Лозовим та запитати про перспективи майбутньої співпраці із вінницьким революціонером нам поки що не вдалося.


Фото Людмили Кліщук

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення