Верховна Рада України фото

Вінницькі укропівці їдуть пікетувати Верховну Раду

02 листопада 2015, 14:17

Вимагатимуть звільнення Геннадія Корбана

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницькі укропівці їдуть пікетувати Верховну Раду

    Додати коментар

Затримання Геннадія Корбана, висунення йому підозри за кількома статтями Кримінального кодексу України, обшуки на квартирах його рідних та колег, оприлюднення Генеральною прокуратурою та Службою безпеки України доказів причетності очільника "Українського об'єднання патріотів – УКРОП" до схеми привласнення грошей Фондом оборони країни та інше сколихнули країну.

Народний депутат України Борис Філатов написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook про "загальну мобілізацію" "Укропу".

Долучаться до неї і представники вінницької політсили: завтра готуються їхати у столицю під стіни Верховної Ради та вимагати звільнення Геннадія Корбана. Про це кореспонденту Vlasno.infо повідомив член "Укропу" у Вінницькій області Григорій Зозуля:

– Нам немає чого ховатися та когось боятися. Все у нас буде добре, ми не здаємося. Завтра у Києві натякнемо Порошенку, що не він один бізнесмен у цій країні, а свою справу потрібно вести правильно та чесно, – зазначив Зозуля. – Провокацій не боїмося, все буде мирно та в рамках чинного законодавства.

Вінницьких укропівців поки що не допитують та ніяк не погрожують їм.

– Якщо хтось і телефонує з невідомого номера — не беремо слухавку, – сказав Зозуля.


Фото: volynnews.com

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення