Вінницький адміністативний суд фото

Вінницькі судді працюватимуть без вихідних, у зв’язку з виборами

15 вересня 2015, 10:53

на період виборчого процесу у Вінницькому окружному адміністративному суді встановлено особливий режим роботи для суддів

Vlasno.info
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницькі судді працюватимуть без вихідних, у зв’язку з виборами

  Vlasno.info   Коментарі


Постановою Верховної Ради України від 17 липня 2015 року «Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році» призначено чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на 25 жовтня 2015 року.

У зв'язку з цим на період виборчого процесу у Вінницькому окружному адміністративному суді встановлено особливий режим роботи для суддів і працівників апарату в позаробочий час, святкові і неробочі дні, а також напередодні дня виборів та в день виборів.

Так, відповідно до наказу Вінницького окружного адміністративного суду від 08 вересня 2015 року № 109 у суді встановлено чергування працівників апарату суду у вихідні, святкові та неробочі дні.

Метою таких заходів є організаційне забезпечення підготовки до розгляду адміністративних справ відповідної категорії з додержанням строків, передбачених Кодексом адміністративного судочинства України.


прес-служба Вінницького обласного адміністративного суду


Фото: old.vaas.gov.ua


  Vlasno.info   15 вер. 2015 Друк Коментарі