Маріуполь фото

У Маріуполі та Красноармійську відмінили вибори

25 жовтня 2015, 13:34

Сьогодні не відбудуться вибори у містах Маріуполі та Красноармійську

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Маріуполі та Красноармійську відмінили вибори

  адміністратор   Коментарі


Сьогодні не відбудуться вибори у містах Маріуполі та Красноармійську. Про це повідомляється на сайті  Донецької обласної державної адміністрації. Так, зранку у Маріуполі відкрилось 213 виборчих дільниць, не змогла розпочати свою роботу тільки дільниця № 205.

"Маріупольська міська виборча комісія не отримала бюлетені з типографії та відповідно не передала дільничним виборчим комісіям виборчі бюлетені, які не можуть бути використані під час проведення місцевих виборів 25 жовтня 2015 року. Таким чином, чергові місцеві вибори у місті Маріуполі відмінено", — повідомляється на сайті держустанови.

Складна суспільно-політична ситуація склалася і у місті Красноармійську. Станом на восьму годину у місті розпочали роботу 31 виборча дільниця, не відкрилася дільниця № 30. Але рішенням окружного адміністративного суду від 25.10.2015 №805/4737/15-а виготовлення бюлетенів в м. Красноармійську визнано незаконним.

"Використовувати такі бюлетені на виборах неможливо, тому голова виборчої комісії Смаль О.П. склав свої повноваження. Виборча комісія прийняла рішення не проводити вибори у м. Красноармійську, — йдеться у повідомленні.

Наразі Президент України Петро Порошенко закликав депутатів Верховної Ради найближчим часом призначити нову дату виборів у Маріуполі до кінця цього року. Про це він сказав журналістам після голосування на одній з виборчих дільниць у Києві.


Фото: patrioty.org.ua


  адміністратор   25 жовт. 2015 Друк Коментарі