голосування ТВК - вибори у Вінниці фото

«Щербаківська замінить Гройсмана» – вінницький політик про другий тур виборів мера

04 листопада 2015, 13:32

На другий тур виборів Вінницького міського голови вийшли висуванці партій "Батьківщина" Людмила Щербаківська та "Вінницької європейської стратегії" Сергій Моргунов

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Щербаківська замінить Гройсмана» – вінницький політик про другий тур виборів мера

    Коментарі


На другий тур виборів Вінницького міського голови вийшли висуванці партій "Батьківщина" Людмила Щербаківська та "Вінницької європейської стратегії" Сергій Моргунов. Представники партій, що балотувались в обласну та міську ради, розповіли Vlasno.info, якого кандидата вони будуть підтримувати.
Сергій Смотрич фото
Фото Сергія Немирівського

Сергій Смотрич, "Наш край":

– Мером має стати практична людина. Зважаючи, як облаштований благоустрій у Вінниці, не бачу необхідності міняти міського голову. Звісно, громадськість має контролювати його діяльність. Це важливо. Але Моргунов найбільш корисний зараз. І людські якості тут недоречні. На посаді мера головне — професіональні навички керування. Місто процвітає, то чого ще бажати?
Валерій Палій фото
Фото Людмили Кліщук


Валерій Палій, "Народний Рух України":

– З цього приводу в нашій партії виникли певні труднощі. На політраді думки розійшлися, будемо ще раз збиратися та вирішувати це питання. Але однозначно ми проти Моргунова.
Олексій Фурман фото
Фото Сергія Немирівського


Олексій Фурман, "Свобода"
:

– Людмила Щербаківська — єдиний кандидат від правих сил. Від тих, з якими ми стояли на Майдані. Від тих, з ким воювали на Сході. Від тих, з ким збираємось розвивати Україну.
Вадим Шкільнякфото
Фото: ilikenews.com


Вадим Шкільняк, "Самопоміч"
:

– Ще до початку виборів "Самопоміч" озвучила свою позицію: ми підтримуємо тільки своїх кандидатів. З інших партій ні за кого не будемо агітувати. Це загальноукраїнська позиція.
Віктор Малиновський фото
Фото Сергія Немирівського


Віктор Малиновський, Партія пенсіонерів України
:

– Однозначно — Людмилу Щербаківську. Це єдиний спосіб відірвати від міста цих злодіїв — "партію вінничан". Людмилі Михайлівні народ дає кредит довіри, і вона має шанс його використати — працювати для людей.
Олексій Буряченко фото
Фото: ua.112.ua


Олексій Буряченко, "Сила людей"
:

– В першому турі ми не підтримували жодного кандидата. Сьогодні на конференції маємо визначитись з цим. Особисто моя позиція— це нейтралітет "Сили людей" по підтримці будь-якого кандидата у другому турі.
Сергій Чумак фото
Фото: real-vin.com


Сергій Чумак, УНА-УНСО:

– Ми визначимось, і оприлюднимо незабаром свою позицію.

Сергій Гайструк фото
Фото зі сторінки спільноти "Громадянська позиція – Вінницька область" у соцмережі Facebook


Сергій Гайструк, "Громадянська позиція":


– Однозначно будемо підтримувати Людмилу Щербаківську. Адже у міській раді є певні порушення в питаннях бюджету міста. Є приховані корупційні скандали. Також неможливо зайти інвесторам у місто, тому що з них вимагають заплатити певну квоту. Багато переселенців скаржаться, що їх бізнес-проекти не пропускають. Напевне, бояться, що ті пропонують кращі умови для вінничан, і будуть більш конкурентно здатні.

Олекчандр Лев фото
Фото Олени Шмигельської


Олександр Лев, "Укроп":

– Ми підтримуватиме єдиного кандидата на цю посаду — Людмилу Щербаківську. Вона одна може зробити стільки, скільки для Вінниці зробив Гройсман. Він покинув місто, і життя в ньому погіршало. Тому тільки Людмила Михайлівна знову сприятиме розвитку Вінниці.
Віктор Качур фото
Фото з сайту Немирівської міської ради


Віктор Качур, Радикальна партія Олега Ляшка:

– Є рішення політради і особиста вказівка Олега Ляшка підтримувати тільки опозиційних лідерів. Тобто, представників нашої партії, "Свободи", "Укропу", "Батьківщини". Така ситуація не тільки у Вінниці, а у всій Україні. Всюди ми підтримуємо кандидатів від партій.
Андрій Гижко фото
Фото Сеергія Немирівського


Андрій Гижко, "Солідарність":

– Ще до першого туру виборів ми офіційно заявили про підтримку Сергія Моргунова. Ми маємо більшість в обласній раді та разом з "Вінницькою європейською стратегією" – й у міській раді. І для конструктивної роботи дуже важливо мати таку більшість і повне взаєморозуміння між головою і депутатами.
Володимир Воловодюк фото
Фото Сергія Немирівського


Володимир Воловодюк, "Народний контроль"
:

– Підтримуємо єдиного кандидата від патріотичних сил — Людмилу Щербаківську. Ми виступаємо за нову систему влади, де головною цінністю буде людина, де пануватиме закон, справедливість та порядок.

Представники "Опозиційного блоку" та "Аграрної партії" від коментарів відмовились.