Вона назвала це повідомлення «параноїдальною нісенітницею»

Сестра Сенцова заперечила чутки про його отруєння

20 березня 2018, 17:19

Вона назвала це повідомлення «параноїдальною нісенітницею»

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Сестра Сенцова заперечила чутки про його отруєння

  адміністратор   Додати коментар

Сестра незаконно засудженого в Росії українського режисера Олега Сенцова Наталія Каплан назвала повідомлення про нібито його отруєння в колонії «параноїдальною нісенітницею».

Про це вона написала в Facebook, інформує Vlasno.info.

«Поповзли чутки з думками «експертів», що Олега отруїли і він помирає. Зовсім дебіли, чи що? Не буду я коментувати цю параноїдальну нісенітницю, конспірологи хренові. Він там не на курорті, 4 роки в'язниці, в тому числі на крайній півночі, ясний пень, здоров'я не додають», – написала Каплан.

Раніше вона повідомляла, що отримала від Олега Сенцова лист, в якому він пише, що в ув'язненні повільно, але безповоротно втрачає здоров'я, зокрема, що у нього кришаться зуби і випадає волосся.

Нагадаємо, військовий експерт Юрій Колесніков заявив, що політв'язень Кремля український кінорежисер Олег Сенцов помирає від отруєння у російській в'язниці.

У зв'язку з цим прес-секретар МЗС Мар'яна Беца написала в Тwitter, що МЗС вимагає негайно допустити до Сенцова українського консула у зв'язку з інформацією про погіршення стану його здоров'я.

 

 

Фото: unian.ua


  адміністратор   20 бер. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення