Яна Власюк, яка більше двох років проживає у США, здобула перемогу у своєму штаті Пенсильванія

Дівчина з Нововолинська перемогла у конкурсі краси в США

16 квітня 2018, 09:53

Яна Власюк, яка більше двох років проживає у США, здобула перемогу у своєму штаті Пенсильванія

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Дівчина з Нововолинська перемогла у конкурсі краси в США

  адміністратор   Додати коментар

Дівчина з Нововолинська Яна Власюк, яка більше двох років проживає у США, стала переможницею штату в рамках найпрестижнішого конкурсу світу серед дівчат після 25-ти років та заміжніх Mrs. Globe (Місіс Земна куля). Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на Буг.

Нововолинська красуня отримала титут Місіс Пенсильванія і в червні змагатиметься за "Місіс США", щоб представити країну в фіналі конкурсу Mrs. Globe. Дівчина розповідає, що заявку подала випадково і навіть не розраховувала, що зможе взяти участь.

yanakrasa

У конкурсі брали участь близько 15-ти учасниць. У програмі були і дефіле в вечірніх сукнях, і в купальниках, та інші випробування.

Отримавши перемогу у своєму штаті Пенсильванія, Яна в червні буде змагатися за титут Місіс США, який буде проходити в Каліфорнії. Якщо їй вдасться його отримати, то представлятиме Америку на фінальному етапі Місіс Земна куля в Китаї, де будуть учасниці з інших країн.

Конкурс Mrs. Globe є міжнародною презентацією краси, що проводиться щороку, участь в якому можуть взяти жінки у віці старше 25 років або які одружені, або є батьками. Це найбільший і найпрестижніший конкурс для одружених жінок у світі. Учасники конкурсу беруть участь у благодійній роботі, кошти виділяються для благодійної організації Woman in Need у більш ніж 70 країнах світу, які беруть участь у конкурсі.

Яні 26 років і вона проживає в США 2.5 роки. Працює там в одній із компаній. Вона постійно займається благодійністю та випробовує себе в різних сферах. Щороку дівчина навідує рідних у Нововолинську.

Нагадаємо, у Вінниці відбудеться благодійний показ мод за участі «сонячних» дітей.

 

Фото: bug.org.ua

 


  адміністратор   16 квіт. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення