Володимир Путін доручив російському адвокату Наталії Весельницькій "посіяти хаос" в США

Трамп запідозрив Путіна у наказі "посіяти хаос" в США

29 квітня 2018, 19:33

Володимир Путін доручив російському адвокату Наталії Весельницькій "посіяти хаос" в США

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Трамп запідозрив Путіна у наказі "посіяти хаос" в США

  адміністратор   Додати коментар

Президент Росії Володимир Путін міг доручити російському адвокату Наталії Весельницькій "посіяти хаос" в США за допомогою заяви про те, що вона була інформатором Кремля, коли зустрічалась з посадовцями президентської кампанії Дональда Трампа 2016 року, повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр CNN CNN.

За даними розвідки США, Дональд Трамп-молодший зустрічався з Весельницькою, щоб вивідати у неї можливий компромат на кандидата від демократів Хілларі Клінтон. Спочатку вона заперечувала свої зв'язки з Кремлем, однак нещодавно заявила, що була інформатором і працювала на Юрія Чайку, який на той час був генеральним прокурором РФ.

За словами Трампа, це могло бути зроблено для того, щоб посіяти хаос в США у відповідь на рішучі дії американської адміністрації, вжиті проти Росії.

Нагадаємо, що твіт Трампа обвалив світові ціни на нафту.

 

Фото: segodnya.ua


  адміністратор   29 квіт. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  СВІТ

  наступна публікація У США назвали головну умову зняття санкцій з КНДР

  попередня публікація Австралія рятує Великий бар’єрний риф