Вісім подорожуючих отримали важкі поранення

Туристичний автобус з українцями потрапив у ДТП в Будапешті

29 травня 2018, 21:44

Вісім подорожуючих отримали важкі поранення

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Туристичний автобус з українцями потрапив у ДТП в Будапешті

  адміністратор   Коментарі (1)

Ввечері 28 травня, двоповерховий туристичний автобус Setra із Хмельницького (держномер ВХ3219ВА) на шляху до аеропорту імені Ференца Ліста у 18 районі угорської столиці на швидкості в'їхав у 3,65 метровий обмежувач висоти. У результаті зіткнення в автобуса знесло весь другий поверх, де сиділи два десятка пасажирів, інформує Vlasno.info.

Як повідомило видання «Мукачево.net» з посиланням на угорські ЗМІ, на місце зіткнення негайно прибули рятувальники та пожежні команди. За інформацією управління катастроф Будапешта, в автобусі подорожувало 48 пасажирів. Наразі відомо про 27 поранених, серед них вісім – із важкими травмами. Про загиблих не повідомляється. Дітей серед потерпілих немає. Відомо, що автобус їхав із Хмельницької області.

Шлях до аеропорту було повністю перекрито через рятувальну операцію. Чотирьох травмованих українців пожежники змушені були діставати з-під уламків.

Угорське видання повідомило, що проти 52-річного українського водія порушили карну справу за статтею «Службова недбалість», його взяли під варту.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відреагував на цей інцидент у своєму Twitter. Зокрема, він повідомив, що український консул вже побував на місці аварії, а ситуація перебуває на особистому контролі очільника уряду.

«Люди будуть забезпечені всім необхідним»,– зазначив прем'єр.

 

Нагадаємо, у Львові на зупинці маршрутка вигоріла вщент.

 

 

Фото: mukachevo.net


  адміністратор   29 трав. 2018 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Вова
0 # Вова 30.05.2018, 08:50
Не предвзято, але яке відношення має це повідомлення до: далі цитата з сайту - Головні новини Вінниці Бізнес новини регіону Афіши, оголошення та ін. Джерело: vlasno....
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення