Президент України подякував усім, хто долучився до заходу

У 71 місті світу пройшла акція на підтримку Олега Сенцова

03 червня 2018, 18:21

Президент України подякував усім, хто долучився до заходу

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У 71 місті світу пройшла акція на підтримку Олега Сенцова

  адміністратор   Додати коментар

Глобальна акція підтримки українського політв'язня Олега Сенцова під гаслом «#SaveOlegSentsov» пройшла на вулицях 71 міста світу. Повідомляє Vlasno.info з посиланням на Оbozrevatel.com.

Крім того, що в Україні, 2 червня підтримати режисера вийшли люди в Австралії, США, Німеччини, Грузії, Ізраїлі, Франції, Німеччини, Об'єднаних Арабських Еміратах, Кувейті, Канаді, Португалії, Великобританії, Греції, Австрії, Чехії, Швеції, Швейцарії, Естонії , Литві, Латвії, Італії та Бельгії.

У Москві влада не погодила акцію в центрі міста, тому організатори вирішили проводити поодинокі пікети.

1 червня до акції приєдналися жителі Санкт-Петербурга. Вони вимагали звільнення Сенцова на саміті «Групи семи», який пройде в Канаді 8-9 червня.

В Ізраїлі в акції брав участь посол України Геннадій Надоленко, а також представники вихідці з України в Ізраїлі та місцевої громади.

У свою чергу, в Ризі активісти пікетували посольство Росії.

Читайте ще: На польських плантаціях не вистачає робітників з України.

 

Фото: obozrevatel.com


  адміністратор   03 черв. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення