Рада ЄС продовжила заборону

Інвестувати в анексований Крим не будуть ще рік

18 червня 2018, 13:18

Рада ЄС продовжила заборону

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Інвестувати в анексований Крим не будуть ще рік

  адміністратор   Додати коментар

Рада ЄС вирішила продовжити на рік заборону на інвестиції в окупований Крим. Про це йдеться у повідомленні Ради ЄС, інформує Vlasno.info.

"18 червня 2019 року Рада продовжила обмежувальні заходи щодо Криму та Севастополя до 23 червня 2019 року" - йдеться у повідомленні.

В ЄС також нагадали про свою тверду прихильність суверенітету та територіальній цілісності України.

"Через чотири роки після незаконної анексії Автономної Республіки Крим та міста Севастополя Російською Федерацією ЄС знову підтвердив, що не визнає та продовжує засуджувати це порушення міжнародного права" - йдеться у повідомленні.

Санкції ЄС включають заборону на імпорт до ЄС товарів з Криму і Севастополя; інвестиції в Крим чи Севастополь; туристичні послуги в Криму та Севастополі, зокрема, європейські круїзні лайнери не можуть заходити в кримські порти; експорт певних товарів та технологій до Криму, зокрема, у сфері транспорту, телекомунікацій та енергетики.

Нагадаємо, у Нікарагуа тривають масові протести.

 

 

Фото: qha.com.ua


  адміністратор   18 черв. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  СВІТ

  наступна публікація У Парижі в потязі народився хлопчик

  попередня публікація У Нікарагуа тривають масові протести